Címkék

2014. május 14., szerda

Kezd elegem lenni ebből a vicces kérdéssorból

Szóval ezredszerre is körbefutotta a netet ez a viccesnek szánt kérdéssor. Egyszer s mindenkorra itt a válaszom, ne próbálkozzatok többet plíííz.

MIÉRT jön meg a pizzarendelés hamarabb, mint a mentőautó?
- Mert ha lassabban jön ki, nem kell kifizetni.
MIÉRT kell a jósnőhöz bejelentkezni? Nem tudja előre, hogy jövök?
- Mert a jósnő átverés.
MIÉRT van rokkant parkoló a Jégcsarnok előtt?
- Hogy a rokkant apuka is elhozhassa a lányát korizni az osztálykirándulásra.
MIÉRT rendelnek az emberek egy dupla sajtburger & dupla adag sült krumpli mellé egy Cola lightot?- Mert éhesek, de nem akarnak diabéteszbe dögleni bele. A kaja ugyan olyan szemét, de ezzel a jelképes lépéssel megnyugodhat a a lelkük.MIÉRT kell a WINDOWS bezárásához a "Startprogram"-ot használni?

- Fölösleges lett volna külön stop menüt kreálni neki. A Start menü nem csak a gép leállítására jó, hanem rengeteg mindent el is lehet onnan indítani/Start Real Life
MIÉRT van a citromlében mesterséges aroma, a mosogatószerekben viszont valódi citrom?
- A citromlében még mindig több az igazi citrom mint a mosogatószerben/ marketingfogás.
MIÉRT nincsen egér ízesítésű macskaeledel?
- Mindet megkóstoltad? / Nem csak egeret eszik a macska / nincs olyan, hogy "egér íz". Más ízű a bőre, más a csontja a bele a húsa stb. Ezt mind, csak egérrel lehet előállítani, aromákkal fölöslegesen bonyolult lenne. / Az ember mindnent morfizál. Nem vennénk a macskának egér ízű eledelt, ahogy nem veszünk a csirkéknek sem földigiliszta-ízű tápot.
MIÉRT nem az általad is bizonyára ismert, repülőkön használt, szétroncsolhatatlan fekete doboz ("black box") anyagából állítják elő a repülőgépeket is?
- Mert kurva nehéz lenne a gép és fel se tudna szállni. A blackBox sem törhetetlen, és a fizikai behatásokkal szembeni rezisztanciáját sem csak az anyagának köszönheti, hanem a felépítéséből is, és a gépen való elhelyezéséből is. Nem teheted az egész repülőgépet a repülőgép legbiztonságosabb pontjára.
MIÉRT nyomjuk erősebben a távirányítót, amikor az elemek már szinte lemerültek?

- Pszichológiai berögzülés. Ha valami nem megy, próbáld erősebben. Ellenőrizni a tényt, hogy valóban megnyomtuk-e a gombot, vagy azért nem reagál a TV, mert túl enyhén váltottunk

MIÉRT mossuk a törülközőinket? Nem abból indulunk ki, hogy tiszták vagyunk, amikor használjuk?
- Olyan tiszta sosem leszel. A hámréteg, szőrszálak folyamatosan jönnek le, nem tudod csak úgy mindet levakarni és AZTÁN törölközni / környezeti koszolódás, por, stb / a páratartalom és a nedvesség miatt gombásodna.
MIÉRT viselnek a kamikáze pilóták sisakot?
-Nehogy idő előtt kinyíródjanak. Nem az a lényeg, hogy felrobbantsa magát, azt otthon is meg tudná tenni. A lényeg, hogy ott robbantsa fel magát, ahol az ellenségnek ezzel kárt okoz. Oda meg el kell jutni. / A kamikaze pilóta sem eleve annak készült, csak ha már kifogyott minden egyéb lehetőségből, utolsó csapásként rohant az ellenségbe. Előtte nem árt a biztonság, hogy a többi lehetőségét is elpufogtathassa.Mikor az ember felfedezte, hogy a tehén tejet ad, tulajdonképpen mi után kutatott?

- Nézte ahogy a kis boci szopik és rájött, hogy ez pont olyan, mint amikor az embergyereket szoptatja az anyja.
Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma hópehely, hisz nem is láttuk mindet?
- Statisztika. Azt is tudjuk, hogy két teljesen egyforma ember sincs, pedig abból se láthatjuk mindet/semmiből sincs két egyforma, embernek ez lehetetlen.
Az égési sérülésben elhunytak kapnak-e árengedményt a hamvasztásnál?
- Nem.
Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?
- De néha az / az idegenek még nem tudják ki vagy, így felveszik. Nem úgy az ismerőseid, akik már utálnak.
Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnő nyerte a lottófőnyereményt!"?
- Lásd válasz No. 2.
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
- Az állatot nem lehet érte felelősségre vonni. Egye. / Odébbterelem, egyen mást, így senki sem sérül.
Hogy kerülnek a "Fűre lépni tilos!" táblák a gyep közepére?
- Mielőtt kikel a fű odateszik / amíg nem rakta ki, rá lehetett menni, így odatette / egy magas ember benyúlt és odatette / valaki odament és odatette. Nem egy rálépéstől pusztul meg a fű, hanem ha rendszeresen letiporják.
Miért kell a koporsó fedelét odaszegezni?
- A betegségek, a rothadások és egyéb fertőző dolgok miatt / babonából /sírrablók miatt/nekrofilok miatt/senki nem akar egy rothadó tetemet nézni/nehogy meggyalázzák/ nem kell.
MIÉRT nem ütötte agyon azt a két szúnyogot Noé?
-Volt ott több is. A szúnyog tud repülni, nem feltétlen fulladt bele a földön lévő vízbe. Fogta magát egy csomó szúnyog és rászállt a bárkára. Lepetézett, így ha lecsapták is sem haltak ki.
Ha vásárolok egy új bumerángot, hogyan szabadulok meg a régitől?
- Elégeted / odaajándékozod valakinek /eldobod. Speciális dobásmód kell hozzá hogy a bumeráng visszajöjjön, nem automatikus.
MIÉRT van a 24 órán át nyitva tartó létesítményeken is zár?
- HA be akarnák zárni, mert takarítanak / átépítenek / csődbe ment / a biztosító csak így köt biztosítást/ nemzeti ünnepekre/ arra az esetre ha meghal a tulaj vagy szül a felesége.

MIÉRT tértem vissza a szabadságról?
 - Pénzt keresni, hogy ne halj éhen?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése